Kindercoaching helpt het kind zich weer goed te voelen over zichzelf, waardoor de dingen weer makkelijker gaan. 

Er is een duidelijke behoefte aan kindercoaches en iedere kindercoach heeft zijn/haar eigen specialisaties. Kindercoaching kun je zien als een vorm van kinderpsychologie, kindertherapie, kindercounseling en ook orthopedagogiek. Kinderen krijgen van mij geen 'stempeltjes' en een bijbehorend dossier: kinderen zijn zoals zij zijn en daar werk ik mee. We leven in een tijd waarin wij ons bewust worden van andere behoeften en verlangens en voor kinderen en ouders hebben kan het heel fijn zijn om hiervoor naar een professional te gaan; een professionele kindkundige die weet wat het is om kind te zijn in deze tijd. 

In mijn praktijk staat het lichaam centraal, want jouw lichaam kent jou al je hele leven zélfs toen je nog in de buik van je moeder zat! Alles wat je hebt meegemaakt heeft het onthouden, ook al ben je het zelf vergeten. Het lichaam weet heel goed waar de talenten, mogelijkheden en het zelfgenezend vermogen van ons liggen en als we spelenderwijs met het lichaam aan de slag gaan weten kinderen heel goed wat er nodig is om weer verder te kunnen. Het 'weten wat er nodig is' kan voor een ieder soms best even confronterend zijn, maar iedereen weet dat na een storm vaak de mooiste schatten voor het oprapen liggen!

Wil je meer weten over mijn werkwijze, openingstijden en tarieven en ervaringen van anderen, klik dan op de betreffende woorden.

tot Jutters!!

"de Jutter Coaching - Durf te vinden