Weerbaar vanuit het hart kijkt naar het hele kind en leert een kind Krachtig te zijn vanuit ontspanning, want de grootste kracht zit binnen in ons!

 

- Boos
- Buikpijn
- Hoofdpijn
- Onzeker
- Verlegen
- Faalangstig
- Neerslachtigheid
- Pesten of gepest worden
- Concentratiemoeilijkheden

 

Indien u of uw kind zich in één van bovenstaande voorbeelden herkent is het volgen van weerbaarheidsbegeleiding op maat een goed idee. Tijdens het begeleidden maak ik gebruik van bewegingen die geheel zijn afgestemd op het kind en zijn situatie die ik begeleid. Ouders zijn altijd nauw bij de begleiding betrokken, zodat ook buiten de behandelingen de ontwikkeling op een positieve manier ondersteund kan worden. Samen bewegen zorgt voor een ontspannen sfeer en een onderlinge verbinding.
__________________________

Mijn oefeningen helpen een ieder van ons om je bewuster te worden van de manier waarop jij beweegt én de manier waarop jij je aan de buitenwereld presenteert. Op het moment dat jij leert hoe jouw lijf jou kan helpen, ervaar je een enorme kracht! Dit een kracht vanuit ontspanning, een Zachte Kracht vanuit wie JIJ bent en wat een ieder van ons in zich heeft. Deze Zachte Kracht wordt tijdens de begeleiding zowel fysiek als mentaal ervaren én na een paar keer kan een kind deze technieken volledig zelfstandig inzetten op die momenten waarop het nodig is. 
 

DE GROOTSTE KRACHT ZIT IN JOU

Heb je er wel eens over nagedacht hoe sterk en bijzonder water eigenlijk is? Net zoals jij dat bent!
Het is in staat de grootste rotsen stukje bij beetje af te slijten en prachtig kronkelende rivieren te vormen op zijn weg naar de zee. Maar het mooiste zijn misschien nog wel de kringen die ontstaan op het moment dat je het water aanraakt; steeds groter wordende kringen, totdat ze de kant en/of elkaar raken. Stel je nu eens voor dat jij iets heel belangrijks in het water mocht gooien, iets waarvan jij wilt dat een ieder het moet weten: Wat zou jouw boodschap dan zijn?

 

Met de 'Weerbaarheidstraining vanuit het hart' leer jij sterk te staan als een rots en beweeglijk en krachtig te zijn als water. Dit leer je door het doen van gerichte oefeningen gecombineerd met coaching. Daarbij wordt er gekeken naar datgene wat jij op dát moment het meeste nodig hebt.
Dit doen wij één op één, samen met jouw vader, moeder of verzorger erbij die gewoon ook lekker meedoet. Dus trek gemakkelijke kleren aan en hup, aan de slag!
Ik zie je graag, tot dan!

Warme groet, Simone 

 

tot Jutters!!