Weerbaar vanuit het hart kijkt naar het hele kind en leert een kind Krachtig te zijn vanuit ontspanning, want de grootste kracht zit binnen in ons!

 

- Buikpijn
- Hoofdpijn
- Onzeker
- Verlegen
- Faalangstig
- Neerslachtigheid
- Concentratiemoeilijkheden

 

Indien u of uw kind zich in één van bovenstaande voorbeelden herkent is het volgen van mijn weerbaarheidstraining een goed idee. Tijdens het coachen maak ik gebruik van bewegingen die geheel afgestemd zijn op de persoon waar ik op dat moment mee werk. Op het moment een kind een beweging aangeleerd krijgt, leert het kind deze beweging aan de ouder/s en overige gezinsleden. Dit gaat heel gemakkelijk, omdat er tijdens de training altijd één van de ouders/verzorgers aanwezig is. Samen bewegen zorgt voor een ontspannen sfeer en een onderlinge verbinding.

Mijn oefeningen helpen om je bewuster te worden van jouw manier van bewegen én van de manier waarop jij je aan de buitenwereld presenteert. Op het moment dat jij leert hoe jouw lijf jou kan helpen om de focus weer terug te krijgen, ervaar je een enorme kracht! Dit een kracht vanuit ontspanning, een Zachte Kracht vanuit wie JIJ bent en wat een ieder van ons in zich heeft.
NB. Pas als ik merk dat een kind zich deze vaardigheid eigen heeft gemaakt komen eventueel de bokshandschoenen tevoorschijn.

Deze Zachte Kracht wordt tijdens het coachen zowel fysiek als mentaal ervaren én na een paar keer coachen kan een kind deze technieken volledig zelfstandig inzetten op die momenten waarop het nodig is. Het is voor kinderen mogelijk om de training ‘Weerbaarheid vanuit het hart’ zowel één op één als samen met het gezin te volgen.

tot Jutters!!
 

'De grootste kracht zit binnen in ons'
 

Heb je er wel eens over nagedacht hoe sterk en bijzonder water eigenlijk is? Net zoals jij dat bent!
Het is in staat de grootste rotsen stukje bij beetje af te slijten en prachtig kronkelende rivieren te vormen op zijn weg naar de zee. Maar het mooiste zijn misschien nog wel de kringen die ontstaan op het moment dat je het water aanraakt; steeds groter wordende kringen, totdat ze de kant en/of elkaar raken. Stel je nu eens voor dat jij iets heel belangrijks in het water mocht gooien, iets waarvan jij wilt dat een ieder het moet weten: Wat zou jouw boodschap dan zijn?
 

Met de 'Weerbaarheidstraining vanuit het hart' leer jij sterk te staan als een rots en beweeglijk en krachtig te zijn als water. Dit leer je door het doen van gerichte oefeningen gecombineerd met coaching. Daarbij wordt er gekeken naar datgene wat jij op dát moment het meeste nodig hebt. Het leuke van individuele coaching is dat er altijd een volwassene meedoet. Het liefste natuurlijk jouw vader of moeder.