Essentiële oliën zijn een geweldig natuurlijk medicijnkastje voor onze fysieke én emotionele klachten. 

Zowel privé als in mijn coachpraktijk maak ik al weer heel wat jaren gebruik van de krachtige werking van essentiële oliën. Het is een geweldige manier om je gezondheid -zowel fysiek als emotioneel- op een pure, natuurlijke en veilige manier te ondersteunen!

Wil je weten hoe jij het standaard aspirientje of de paracetamol -vaak- op een eenvoudige manier kunt vermijden en kunt vervangen door iets natuurlijks?! Dan is deze workshop écht iets voor jou!!

Je hebt veel manieren waarop je essentiële oliën kunt gebruiken en tijdens deze basisworkshop laat ik jou hier graag kennis mee maken. Zo vertel ik jou wat essentiële oliën zijn, op welke manier je ze kunt gebruiken, worden er ervaringen gedeeld, tips gegeven en natuurlijk krijgt een ieder ook volop de kans om te ruiken, te proeven(!) én vragen te stellen.

Ik heb erg veel zin om jullie kennis te laten maken met deze bijzondere manier van zelfzorg die:
- Geen blootstelling aan toxische ladingen heeft,
- Kostenbesparend is,
- Geen bijwerkingen kent,
- 100% natuurlijk is,
- Veilig is voor zelfs de áller kleinsten 


VOOR WIE
Met name geschikt voor coaches, therapeuten, behandelaars, opvoeders en ouders die onze gezondheid op een natuurlijke manier willen ondersteunen.

Data: 23 januari 2020
Kosten: GRATIS
Opgave: simone@dejuttercoaching.nl     VOL = VOL 
Locatie: Kindcentrum Claus - Middenweg 6 - Steenwijjk


Simone Nieuwhuis is 20 jaar werkzaam geweest als groepsleerkracht in het basisonderwijs en werkt sinds 2012 in haar eigen praktijk waar zij op een holistische manier kinderen en hun opvoeders begeleidt bij hulpvragen over opvoeding, educatie, lichaamsbewustzijn, onderwijs en bewustwording.
Zij is gespecialiseerd in hoogsensitiviteit, de fase van het 9 jarige kind en de bijzondere band tussen ouder & kind.