Wat een fijne training is dit! De kennis die ik heb opgedaan over de verschillende ontwikkelingsfases van een kind en in het bijzonder over het Kind van 9, vind ik heel waardevol. Zowel voor mezelf als moeder, als voor de kinderen die in mijn praktijk komen. Simone heeft er een prachtige training van gemaakt, goed doordacht, vernieuwend en ook praktisch. Een aanrader! 

Aafina Oosterkamp
Jij bent Jij
 


De training ‘Kind van 9’ heeft mij bewust gemaakt van deze bijzondere leeftijd. Met al haar ervaring, kennis en passie ben ik in deze online-training door Simone meegenomen in hoe een 9-jarige zichzelf en de buitenwereld beleeft. De opgedane kennis neem ik zeker mee in mijn werk als therapeut om kinderen in die leeftijd nog beter te kunnen begrijpen en ze bij te staan als dit nodig is.

Erik Boom

Praktijk Boom

Erik Boom

Esther Verhooren

Een ieder die met kinderen werkt moet op de hoogte zijn van het ‘Kind van 9’ en de bijbehorende levensfase . Gewoon een must.
Simone wist haar kennis en kunde met veel enthousiasme verder over te brengen in deze zeer inspirerende digitale training. De uitgebreide theorie- en doe-opdrachten maken deze training compleet.


Deze vergeten leeftijd moet bij elke professional weer bekendheid krijgen.
De DENK-, VOEL- en DOEdagen van Simone zijn bij uitstek geschikt om je deze kennis eigen te maken. Wat een mooi instrument is deze online training om de kennis verder te verspreiden onder professionals door het hele land.

Esther Verhooren
Esther Verhooren Coaching


Lieve Simone, 

 

Ik heb genoten van jouw training! WoW wat een cadeau om dit voor jou te mogen volgen. 

Het is compleet, je maakt met de videolessen, het boek en de opdrachten de cirkel rond! Als er iemand een geweldige digitale training gemaakt heeft, dan ben jij het wel! 

Een dikke vette aanrader!

Warme groet,

Jessica Kalsbeek
Praktijk de Maanvlinder

Jessica Kalsbeek

Rianne Hertsenberg

‘De val uit het paradijs’ wordt een stuk aangenamer als je als expert mee kunt kijken. Simone heeft alles wat van belang is prachtig uiteengezet, zodat jij je eigen schatkist hebt gevuld met wijsheid, kunde en inleving als expert. Vanuit ervaring breed kunnen kijken naar wat er werkelijk speelt in deze leeftijdsfase maakt jou als coach zeer waardevol, omdat het zowel voor ouders als kind enorm belangrijk is. Zo wordt deze 9 jarige fase een waar avontuur met wel heel mooie schatten.

Rianne Hertsenberg
Samenop