Een Arōmatouch helpt m.b.v. geurige oliën om te ontspannen en tot rust te komen. De AromaTouch™ wordt gegeven op de rug en op de voeten.


De werking
Bij de AromaTouch™ techniek gebruik ik acht verschillende essentiële oliën die allemaal op hun eigen manier werken aan dát wat ons lichaam op dat moment het meeste nodig heeft. De ene olie werkt rustgevend, de andere heeft een positieve invloed op het immuunsysteem, weer een andere is ontstekingsremmend en brengt evenwicht in de lichamelijke functies zoals temperatuur, ademhaling en bloeddruk.

 

Bijzondere sensatie
De kracht van de AromaTouch™  techniek zit in de dieptewerking. De oliën zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden op de reflexzones aangebracht. Niet stevig, maar juist licht. Wie zich heeft laten verwennen met een AromaTouch™ techniek, voelt zich na afloop heerlijk ontspannen en zal nog uren nagenieten van de werking van de oliën. 

De AromaTouch™ techniek duurt 60 minuten.

 

Een verhelderend filmpje: 

Wij maken gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website gaan we er vanuit dat u hiermee instemt.