Alles is energie - Verander jouw energie en de wereld verandert mee


PIJN

Als een kind valt geven we er voorzichtig een kus op, wrijven we er liefdevol overheen of geven we een dikke knuffel om de pijn te verzachten. Met Regenesis doen wij precies hetzelfde, alleen dan hebben wij als Regenesis Healing therapeut geleerd om deze helende liefdevolle energie in ons lichaam te activeren en bewust te sturen. Deze energie is bekent als: the Blue-Dot-Energy.


REGENESIS ® BETEKENT “OPNIEUW GEBOREN WORDEN”

Regenesis Healing is een energetische genezingsmethode die gebaseerd is op de kracht van de Blue-Dot-Energy. De kracht van deze blauwe stip is een in ons allemaal aanwezige cellulaire oer-energie die zich als blauwe stipjes (Blue Dots) in onze celkernen laat zien. Met een Regenesis behandeling stuur ik deze energie door middel van zachte aanrakingstechnieken naar jouw autonome zenuwstelsel om daar blokkades in de energiestroom te laten verdwijnen en het natuurlijk zelfherstellend vermogen van het lichaam te stimuleren. Emotionele, spirituele, mentale of lichamelijke problemen kunnen zich zo weer gaan helen. Gaaf hè en iedereen heeft dit in zich!!


WAARVOOR KAN REGENESIS INGEZET WORDEN

- onze ruggenwervels, beenderengestel, schedel en spieren,
- ons optische systeem, oren, hersenen,
- onze heupen, benen, voeten,
- het endocriene (klieren)systeem,
- het lymfesysteem, hart en vaatstelsel,
- al onze organen,
- het immuunsysteem 
- reuma, artritis,
- trauma’s en psychische problemen,
- emotionele problemen,
- labels zoals als ADHD, ADD, autistisme en aanverwante gedragsstoornissen bij kinderen én volwassenen.

 

 

Veel fysieke en emotionele problemen hebben vaak een verborgen oorzaak en worden daardoor snel over het hoofd gezien. Regenesis healing is een veilige en effectieve methode die kan helpen te genezen en helen op alle lagen van het lichaam, geest en ziel.

GRONDLEGGER 
In de twintigste eeuw was Robert Rasmusson -de beroemde Amerikaanse healer en grondlegger van Quantum Healing en de Blue Dot Energy- de eerste die op de universiteit van Santa Cruz in California les gaf aan artsen, verpleegsters en gezondheidswerkers in Energy Healing en aantoonde dat je met zijn energetische methode Regenesis-Healing en de Blue Dot Energy het celgeheugen kan activeren zodat het zich de oorspronkelijke perfectie herinnert waardoor het helingsproces kan beginnen. Regenesis Healing  benadert herstel vanuit de samenwerking tussen lichaam en geest op celniveau. 



DISCLAIMER 
Hoewel Regenesis zeer effectief is in het bevorderen van maximale gezondheid en genezing via een alternatieve holistische behandeling, betekent dat het wellicht niet voldoende interventie biedt voor sommige gezondheid gerelateerde onderwerpen of problemen. Hoewel Regenesis een genezing kan versnellen is het nog steeds van belang nauw samen te werken met je arts om je behoefte aan medicijnen te controleren. Informatie op deze site over alternatieve geneeswijzen is niet bedoeld als vervanging van gekwalificeerd medische advies, diagnose of behandeling. De eigenaar(s), ontwikkelaar(s), zijn niet betrokken bij het beroeps- of medisch advies. Neem altijd de verantwoordelijkheid voor je eigen gezondheid.



 

Wij maken gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website gaan we er vanuit dat u hiermee instemt.