De VOEL-dag staat bol van het: ervaren, beleven, verbinden en in beweging komen.


Data 2020

 • 30 oktober

Tijd: 10:00 tot 16:00 uur
Locatie adres: buurthuis Eltekon - Burgemeester G.W. Stroïnkweg 44, 8343 XJ Zuidveen (nabij Steenwijk)
Groepsgrootte:  maximaal 8 deelnemers 
- Kosten: €160,- inclusief Btw. * 
Voorwaardes: Te volgen na dag 1 óf als jij kunt aantonen reeds kennis te hebben verworven over deze levensfase bij een collega.


* ​Simone Nieuwhuis is met ‘de Jutter Coaching’ geregistreerd bij het CRKBO waardoor er geen Btw berekend hoeft te worden. 
 


JA, ik doe mee! laugh
Meld je nu per mail aan.VOORWAARDEN: 
- Deze dag is te volgen na het volgen van de DENK-dag 1 óf na het volgen van een 'Kind van 9' dag bij een collega (er kan gevraagd worden om een deelnamecertificaat)
- Wil jij graag alle 3 trainingsdagen volgen, maar lukt het jou niet om bij de VOEL-dag aanwezig te zijn? In overleg is er veel mogelijk.

 

CURSUSINHOUD:
'Wauw, wat kun je kinderen op veel verschillende lagen begeleiden!!'

Tijdens deze dag gebeurt er veel en vanuit die beleving gaan we aan de slag met allerlei verschillende werkvormen geschikt voor groot en klein.
De fase rondom de 9 jaar kenmerkt zich door verschillende kenmerkende thema's die je leert tijdens de DENK-dagen-1. Om het kind rond de 9 jaar op maat te kunnen begeleiden, krijg je tijdens de VOEL-dag allerlei werkvormen* aangereikt die aansluiten bij de hoofdkenmerken waar het 'Kind van 9' mee te maken heeft. Iedere werkvorm heeft zijn eigen doelen en ondersteunt het kind in zijn proces. In totaal staan er meer dan 40 werkvormen helder uitgeschreven, zodat ze jou op andere momenten kunnen inspireren om er jouw eigen draai aan te geven. 
Neem je lekkere warme sokken en een yoga matje mee en geniet van wat deze dag jou gaat brengen... smiley

Wegens de Corona-maatregelen oefenen wij gedurende deze dag op een zelf meegebrachte (baby) pop.Tijdens deze dag:

 • Krijg je verwerkingsvormen die aansluiten bij de kenmerkende 9-jaars thema's waar we tijdens de  DENK-dag-1 aandacht aan hebben gegeven.
 • Krijg je -behalve verwerkingsvormen en tips om met de kinderen en hun ouders te doen- óók voldoende thuisideeën voor ouders om met hun kind te kunnen doen.
 • Deel ik met jou mijn beste praktijkoefeningen die uit allerlei soorten werkvormen bestaan. Hierdoor zit er altijd wel iets bij wat bij jouw manier van werken past.
 • Leer jij eenvoudige, maar krachtige technieken waarmee je kinderen, maar ook ouders, emotioneel gerust kunt stellen en daarmee ruimte geeft voor nieuwe ontwikkelingen.


Dag 2 is inclusief:

 • Een certificaat van deelname,
 • Een inspirerende VOEL-map met daarin een helder overzicht van de dag, zodat je alles nog eens rustig terug kunt lezen én er natuurlijk meteen mee aan de slag kunt!
 • Het logo van ‘Kind van 9-Expert’ -met 2 sterren- voor op jouw website of op ander beeldmateriaal.
 • Toegang tot de bijbehorende Facebookgroep 'Kind van 9-VOEL dag', waar wij er zijn om elkaar te helpen, te versterken, het geven van tips en het delen van ervaringen.
 • Toegang tot de verborgen Pinterestpagina boordevol activiteiten voor de levenssfase van het 9-jarige kind.
  Enjoy!!
 • Genoeg lekkers in de vorm van een overheerlijke biologische soep, koffie, thee, sap en overige versnaperingen.
   


Volg je wegens omstandigheden de VOEL-dag-2 eerder dan de DENK-dag-1?
- Je ontvangt geen 'Kind van 9-Expert' logo
- Het logo ontvang je na het volgen van dag 1. 
 

Wat zijn de kosten?
- Voor de VOEL-dag betaal jij €160,- inclusief Btw.*


* ​Simone Nieuwhuis is met ‘de Jutter Coaching’ geregistreerd bij het CRKBO waardoor er geen Btw berekend hoeft te worden. 
 


JA, ik doe mee! laugh
Meld je nu per mail aan.Ik ontmoet jou graag,

tot Jutters!