Deze dag staat bol van het ervaren, het beleven en het in beweging komen.
Een essentieel onderdeel hierbij is dat jij zelf ervaart hoe het ook alweer was om 9 jaar te zijn.DATA: 1 november 2019

VOORWAARDEN: 
- Deze dag is te volgen na het volgen van DENK-dag 1 óf na het volgen van een 'Kind van 9' dag bij een collega (er kan gevraagd worden om een deelnamecertificaat)
- Wil jij graag alle 3 trainingsdagen volgen, maar lukt het jou niet om bij de VOEL-dag aanwezig te zijn? In overleg is er veel mogelijk.

CURSUSINHOUD:
Wow, wat kun je kinderen op veel verschillende lagen begeleiden!!
Tijdens deze dag gebeurt er veel, ook met jouw eigen 9 jarige kind en vanuit die beleving gaan we aan de slag met allerlei verschillende werkvormen geschikt voor groot en klein. Meer dan 40 werkvormen staan helder uitgeschreven, zodat ze jou op andere momenten kunnen inspireren om mee aan de slag te gaan en uit kunnen nodigen om er jouw eigen draai aan te geven.
Neem je lekkere warme sokken en een yoga matje mee en geniet van wat deze dag jou gaat brengen... smiley


Tijdens deze dag:

 • Gaan we aan de slag met wat er leeft in jouw hart.
 • Beleven we samen de meest belangrijke hoofdthema's voor deze levensfase.
 • Deel ik met jou mijn beste praktijkoefeningen die uit allerlei soorten werkvormen bestaan. Hierdoor zit er altijd wel iets bij wat bij jouw manier van werken past.
 • Leer jij eenvoudige, maar krachtige technieken waarmee je kinderen, maar ook ouders, emotioneel gerust kunt stellen en daarmee ruimte geeft voor nieuwe ontwikkelingen.
 • Geven we aandacht aan jouw eigen innerlijke kind van 9 en zal het jou verbazen wat voor een grote indruk de levensfase van het 9 jarige kind ook op jou heeft gehad. Doordat er ruimte is om jouw eigen innelijke kind te laten zien en horen, ga jij deze levensfase op een dieper niveau ervaren en begrijpen.


Dag 2 is inclusief:

 • Een certificaat van deelname,
 • Een inspirerende VOEL-map met daarin een helder overzicht van de dag, zodat je alles nog eens rustig terug kunt lezen én er natuurlijk meteen mee aan de slag kunt!
 • Het logo van ‘Kind van 9-Expert’ -met 2 sterren- voor op jouw website of op ander beeldmateriaal.
 • Toegang tot de bijbehorende Facebookgroep 'Kind van 9-VOEL dag', waar wij er zijn om elkaar te helpen, te versterken, het geven van tips en het delen van ervaringen.
 • Toegang tot de verborgen Pinterestpagina boordevol activiteiten voor de levenssfase van het 9-jarige kind.
  Enjoy!!


  Tijdens deze dag is er genoeg lekkers in de vorm van een
   overheerlijke biologische soep, koffie, thee, sap en overige versnaperingen.
   

JA, ik wil meer weten en geef mij op: 
Klik HIER voor meer informatie over de KOSTEN en OPGAVE.