Al meer dan 7 jaar geef ik trainingsdagen en bijeenkomsten over de fase van het 'Kind van 9' aan kindkundigen en opvoeders en met deze online training kom ik mede tegemoet aan de wens die in de afgelopen jaren door vele kindkundigen is uitgesproken: "Is het ook mogelijk deze training digitaal te volgen?"

De training tot 'Kind van 9-Expert' is gebaseerd op mijn eigen ervaringen en inzichten als (voormalig) leerkracht, moeder, coach en trainer.

Opnames online training tijdens Corona tijd

 


VOOR WIE IS DE TRAINING TOT 'KIND VAN 9-EXPERT' GESCHIKT?  (klik voor meer info)
 

   De training tot ‘Kind van 9-Expert' is geschikt voor:

  • Pedagogische professionals werkend met kinderen rond de 9 jaar.
    Hierbij kunt je denken aan kindercoaches, gezinscoaches, leerkrachten, IB-ers, orthopedagogen, medewerkers buitenschoolse opvang en overige pedagogisch medewerkers met minimaal een MBO+ werk- en denkniveau.
  • De training is voor iedere kindkundige (met MBO+ werk- en denkniveau) die een kind wil begrijpen en begeleiden op zijn weg en daar de ouders als een belangrijk onderdeel van ziet.
  • Voor iedereen die het belangrijk vindt om zijn eigen vaardigheden en kennis ten aanzien van kinderen te blijven ontwikkelen of opfrissen.

 

 

INVESTERING ONLINE TRAINING 

De investering voor de training tot 'Kind van 9-Expert' bedraagt €297,- inclusief Btw*.
 

Dit bedrag is inclusief :
1. 10 Videolessen waarin Simone enthousiast al haar nieuwste kennis over het 'kind van 9' met jou deelt. Iedere les duurt 20 tot 30 minuten.
2. Een inspirerend theorieboek waarmee je alles wat tijdens de lessen is behandeld nog eens rustig door kunt lezen óf jezelf op de bijbehorende les kunt voorbereiden.
3. Een praktijkboek vol met 'doe-opdrachten' behorend bij de betreffende videoles. 
4. GRATIS 30 min. adviesgesprek na afloop van de training ná het inleveren van alle 'doe-opdrachten'.
5. Een half jaar/6 maanden toegang tot de de digitale online training van de DENK-dagen zodat je alles nog eens rustig na kunt lezen én/of kunt kijken.
6. Toegang tot de besloten Facebook groep waarin wij elkaar helpen, stimuleren en motiveren.
7. Een digitaal certificaat van deelname aan de -online- training tot Kind van 9-Expert.

8. Het logo van de training tot 'Kind van 9-Expert'.
 

BONUS
Het is mogelijk om met naam en foto op mijn website te komen, waardoor jij makkelijker vindbaar bent voor zoekmachines.
 

JA, ik doe mee! laugh
Meld je nu per mail aan:
aanmelden = direct starten (na betaling).


Wat een fijne training is dit! De kennis die ik heb opgedaan over de verschillende ontwikkelingsfases van een kind en in het bijzonder over het Kind van 9, vind ik heel waardevol. Zowel voor mezelf als moeder, als voor de kinderen die in mijn praktijk komen. Simone heeft er een prachtige training van gemaakt, goed doordacht, vernieuwend en ook praktisch. Een aanrader! 

Aafina Oosterkamp
Jij bent Jij
 

Lees meer ervaringen
MOGELIJKHEDEN NA AFLOOP VAN DE ONLINE TRAINING

 

Verdere verdieping in het Kind van 9
Na het volgen van de online training is het mogelijk om jezelf nog verder te verder verdiepen in de levensfase van het 'Kind van 9'.
De totale training tot ‘Kind van 9-Expert’ bestaat uit een 3tal thema dagen: DENK-, VOEL- en DOE-dagen. Je kunt daarom helemaal zelf bepalen in hoeverre jij je wilt verdiepen in deze bijzondere levensfase, perfect passend bij jouw eigen praktijksituatie.

Na het volgen van de online training óf na het volgen van de DENK-dagen-1 (in 2021 worden dit 2 dagen i.p.v. 1 dag) in real life kun jij moeiteloos doorstromen naar het tweede thema, of zoals men in de antroposofie zegt: naar de middenpool waar het VOELEN zich afspeelt. Bij het thema VOELEN leer leer je verschillende werkvormen toe te passen voor groot en klein, voor ouder en/of kind, die aansluiten bij de hoofdthema’s uit de fase van het ‘Kind van 9’.

Wil je daarna aan de slag met het derde thema, het DOEN waar het begeleiden van een peergroup bij hoort? Dan zie ik jou graag terug in de onderpool waar het op het ‘willen & weten’ aankomt.

Meer informatie over de complete training kun je terugvinden op: https://www.dejuttercoaching.nl/index.php/professionals/kind-van-9/kind-van-9-voor-organisaties-en-professionals


* ​Simone Nieuwhuis is met ‘de Jutter Coaching’ geregistreerd bij het CRKBO waardoor er geen Btw berekend hoeft te worden. 
- Het is niet mogelijk de onlinetraining in termijnen te betalen.

 

Ik zie jou heel graag aan de andere kant van het scherm.


JA, ik doe mee! laugh
Meld je nu per mail aan: 
aanmelden = direct starten (na betaling).


De training ‘Kind van 9’ heeft mij bewust gemaakt van deze bijzondere leeftijd. Met al haar ervaring, kennis en passie ben ik in deze online-training door Simone meegenomen in hoe een 9-jarige zichzelf en de buitenwereld beleeft. De opgedane kennis neem ik zeker mee in mijn werk als therapeut om kinderen in die leeftijd nog beter te kunnen begrijpen en ze bij te staan als dit nodig is.

Erik Boom

Praktijk Boom

Erik Boom

Lees meer ervaringen


tot Jutters

Warme groet,