Stress opruimen met je hele brein
Tijdens de trainingsdagen van PSYCH-K leer je om snel en gemakkelijk een 'hele brein toestand' te creëren. Tijdens een hele brein toestand werken jouw linker- en rechterhersenhelft optimaal met elkaar samen en verstaan zij elkaars taal. Je kunt je voorstellen dat dit een geweldig moment is om oude belemmerende stress op te ruimen!

Zelfopgelegde overtuigingen
95% Van ons bewustzijn is onbewust en juist daar komt de basis van onze acties en reacties vandaan. Deze basis voor ons gedrag is ontstaan door allerlei ervaringen uit ons verleden en met deze opgedane ervaringen hebben wij vervolgens onbewust allerlei overtuigingen voor onszelf gecreëerd zoals:

- Ik ben niet goed genoeg.
- Ik moet altijd hard werken.
- Ik moet mij altijd aanpassen. 
- Ik ben niet goed in sport
- Ik ben slecht in rekenen.
- Ik ben te langzaam.
- Ik ben dom
- Ik ben lelijk.
- enz.


Om er achter te komen met welke belemmerende overtuigingen we aan de slag gaan gebruiken we een spiertestenprotocol.​


Processen
Bij PSYCH-K wordt er gebruik gemaakt van verschillende processen om deze belemmerende overtuigingen te transformeren:
1. de Balans voor Nieuwe Richting
2. de Oplossingsbalans
3. ‘VAK naar de Toekomst’ om doelen en dromen te verhelderen gebruiken. Tijdens dit proces helpen we jouw onderbewustzijn jouw doelen en dromen te begrijpen zodat deze gemakkelijker behaald kunnen worden. 


Nieuwe realiteit
Negatieve overtuigingen begrenzen ons veel vaker dan wij dat in de gaten hebben en creëren een realiteit die ons klein houdt! 
Stel je nu eens voor wat er allemaal zou kunnen gebeuren als je deze overtuigingen om kunt zetten naar de realiteit waar jij van droomt?! Een realiteit die geheel past bij wie jij bent en waarin jij jouw volledige potentieel tot uitdrukking kunt laten komen! Dat zou geweldig zijn, toch?!


Mijn training heb ik gevolgd bij Paula van der Werff