Let op : aan deze pagina wordt nog gewerkt!

De Jutter Coaching leert kinderen, ouders, opvoeders en professionals alles over de bijzondere ontwikkelingsfase waar kinderen rond de 9 jaar doorheen gaan. Veel kinderen raken in deze levensfase uit balans wat zowel verwarrend voor hunzelf als voor hun omgeving kan zijn. Het is een levensfase waarin er ontzettend veel in de ontwikkeling van een kind gebeurt, een ontwikkeling die veel dieper en verder gaat dan wij tot nu toe gedacht hebben. Leer met de kennis over het ‘Kind van 9’ hoe je de rust weer terugbrengt bij deze kinderen, bij hun opvoeders en misschien zelfs wel bij jezelf.

 

       

 

INTRODUCTIEFILMPJE: 'TRAINING VOOR PROFESSIONALS TOT KIND VAN 9-EXPERT'


WORKSHOPS
Voor ouders en opvoeders 

- Geeft jouw kind ineens tegenstrijdige signalen?
- Doet het zich het ene moment groot en stoer voor en lijkt het wel alsof de puberteit al voor de deur staat?
- Klimt het het andere moment heerlijk bij jou op schoot om zich weer klein en afhankelijk op te stellen?
- Vliegt het uit de bocht met zijn emoties, maak jij je zorgen en/of weet je het soms gewoon even niet meer?

De workshops en bijeenkomsten die Simone Nieuwhuis over het 'Kind van 9- geeft zijn laagdrempelig en heel praktisch. Je vindt herkenning bij andere opvoeders en krijgt tips en handvatten aangereikt waar je thuis meteen zelf heel gemakkelijk mee aan de slag kunt.


TRAININGEN
voor professionals 

Tijdens de training tot 'Kind van 9-Expert' leer je op allerlei verschillende manieren kinderen in de leeftijd rond de 9 en zijn omgeving op maat te ondersteunen. De training is opgedeeld in een 3tal thema's: DENKEN, VOELEN & DOEN.
De training tot 'Kind van 9-Expert' bestaat uit een bijzonder drieluik van een 3tal thema’s, zodat je zelf kunt beslissen in hoeverre jij jezelf wilt verdiepen in de levensfase van het ‘Kind van 9’. De thema’s bestaan uit een DENK-, VOEL- en DOE-dag, waarvan je het thema DENKEN ook online kunt volgen (een live training van het thema DENKEN bestaat uit een tweetal dagen). Tijdens alle themadagen ontwikkel jij vaardigheden om de balans en rust bij deze kinderen en hun opvoeders weer terug te brengen.


OVER 'DE JUTTER COACHING'
Simone Nieuwhuis

Geïnspireerd door haar eigen kinderen en leerlingen, wilde Simone na zo'n 20 jaar onderwijs haar talent als motivator & inspirator gaan inzetten als coach voor kinderen & hun ouders. Dit is zij gaan doen in haar eigen praktijk 'de Jutter Coaching'. In haar praktijk gebruikt zij haar deskundigheid om andere opvoeders en professionals op een holistische manier te laten kijken naar de dingen waar kinderen in het dagelijks leven tegen aan lopen en graag in ondersteunt willen worden. Simone daagt iedere opvoeder uit om op een andere manier naar het gedrag van kinderen te kijken en gelooft met heel haar hart dat lastige kinderen niet bestaan, maar dat kinderen slechts uitvergroten wat gezien mag worden. Zij helpt met het maken van deze 'vertaalslag'.


De behoefte om zich in de levensfase van het 'Kind van 9' te gaan verdiepen is geboren uit de verandering die zij bij de leerlingen op school -als bij haar kinderen thuis- opmerkte als zij de leeftijd rond de 9 jaar kregen. Een leeftijd waarin er onder de oppervlake veel bij deze kinderen verandert wat zowel de kinderen als de opvoeders uit balans kan brengen.
Simone Nieuwhuis inspireert, motiveert, coacht en traint al meer dan 7 jaar op allerlei manieren ouders, opvoeders en professionals over de levensfase van het 'Kind van 9'.